Sunday, February 7, 2010

Home alone


Nii siis olin eile õhtul üksi kodus. Parajalt laisk ka et kusagile välja liikuda ei viitsinud vaid hakkasin jälle oma asju nokitsema nagu ikka. Leidsin ühed vanad prillid mis on suht out of style ja paar neeti ja pitsi ja natuke ketti. Panin kõik kokku ja välja tulid sellised asjad. ( PS: nendest näeb suht hästi läbi nii et see posti otsa kõndimise nali unustage ära:D)Nüüd tuleb vaid mingit moeshõud v asja oodata kus selliseid ilma suurema viltu vaatamiseta ka kanda saab. Eesti on siiski endiselt natuke kommunistliku mõttemaailmaga inimeste valduses, et kõik peavad olema ühe sugused ja teistsugune on imelik. Tegin ka väikese kanaarilinnu mida saab kanda nii prossina õlal kui peapaelaküljes peas (plaanis on teha ka veel sarnane paabulind kuid pragu polnud mul muud värvi sulgi kodus). Kuna mõtlesin et see võiks olla asi mida keegi sooviks järgi teha ja sest see on piisavalt lihtne selleks siis tegin ka väikese tutoriali. Tundub vb raske kuid tegelikult on lihtne: Sul läheb vaja: *Valgeid salfrärikuid(võivad ka olla seda tooni milliste sulgedega katad keha), *Niiti, *Kuumaliimi püstolit, *Kääre, *Sulgi, *Kahte musta pärlikest silmadeks , *Kuldseid pärleid(võid kasutada ka nt litreid, kette , pärliribasid) *Kuldset värvi paberit v fooliumit
Tee nii:

1.) Võta salfrätikust tükike ja tee sellest pall millest tuleb linnu pea. Siis pane see teise rätiku sisse nii nagu pildil näidatud.
2.)Anna linnukehale kuju hakates niiti ümber pabernutsaka keerama. Mida tugevam keha tuleb seda parem. Tõmba niit pingesse et see jääks tugevam. Kui mõni koht jääb liiga kitsas siis pane sinna salfakat juurde ja keera jälle niidiga kinni.
3.)Kui oled linnu keha valmis saanud tee talle ka tiivad..need võid teha nt paksemast paberist v õhemast papist.
4.)Kata linnu keha sulgedega. Alusta kõhualt ( mitte nagu mina seljalt) Kata sulgedega ka tiivad. Suled kinnitad muidugi kuuma liimiga. ETTEVAATUST! Liim on väga kuum.
5.)Lõika saba jaoks veel üks ristküliku kujuline tükk paberit. Kata ka saba sulgedega( vali ise missugused suled sobivad saba jaoks ja kuidas neid panna ... lase fantaasial lennata)kinnita saba liimiga linnu külge.
6.)Võta kaks musta pärlit ja pane need silmadeks . see järel tee fooliumist v kuldsest paberist nokk ja liimi ka see linnu külge. See järel ma kinnitasin ta seljale kuldsed pärlid ja panin kõhuala haaknõela millega saab teda kinnitada.
Põhimõtteliselt on su linnuke nüüd valmis. Kui mõni koht jäi segaseks siis küsi. Aitan meeleldi:)

Ps! Vabandan oma metsikute kirjavigade paraadi pärast:D

No comments:

Post a Comment